Hostel Slow Beograd

Hostel Slow smešten je u mirnom i bezbednom kraju, u turističkoj ambijentalnoj zoni Beograda. Nalazimo se u Ulici Nikolaja Hartviga 14 (Dubljanska 80) na Vračaru. Okruženi smo parkovima, muzejima i istorijski važnim mestima.
U blizini smeštajnog objekta pronaći ćete brojne restorane, kafiće, barove...

Udaljeni smo od Trga Slavija 900m, a svega 300m od Hrama Svetog Save, najveće pravoslavne crkve na Balkanu. Do Slavije se automobilom stiže za tri minuta, trolejbusom za pet, a pešice za petnaest minuta. U neposrednoj blizini nalazi se i čuvena beogradska pijaca Kalenić.

Takođe, Hostel Slow je odlično povezan kako sa centrom Beograda (autobusi: 24, 26, 83; trolejbusi: 19, 21, 22, 29), tako i sa novijim delom grada i Zemunom (autobusi: 17, 18, 83). Do glavnog beogradskog trga, Trga Republike, potrebno je nekoliko minuta vožnje trolejbusom. Glavna autobuska stanica nalazi se na svega 1, 5km od hostela.
Najbliži aerodrom je Aerodrom Beograd Nikola Tesla sa kojim je hostel odlično povezan jer se auto-putem do njega stiže za dvadeset minuta.

Free wi-fi

24/7

Klima

Prevoz od/do aerodroma

Kuhinja

TV

Okolina

Hostel Slow smešten je na obroncima brda Vračar, na Čuburi, u rezidencijalnoj četvrti. U blizini hostela nalazi se najveća beogradska ulica i tradicionalni trgovački centar Bulevar kralja Aleksandra, kao i park Tašmajdan, crkva Svetog Marka, Vukov spomenik, zgrada Narodne skupštine i Stari dvor u kom je smeštena gradska uprava. Do nekih od glavnih turističkih atrakcija u Beogradu, poput Titove „Kuće cveća“, Muzeja Jugoslavije, stadiona „Crvene Zvezde“, kraljevskog Belog dvora, stiže se za nekoliko minuta vožnje.